Postări populare

duminică, 15 ianuarie 2012

Printesa Japoniei despre spirit


_

 Discernamantul e al fiecaruia.





 
http://awakeningnow.spruz.com/videos.htm?a=&act=view-video&id=D0D21C41-F731-401D-A89C-9896E4D8F01F
aici e tradus in limba romana
http://cybershamans.blogspot.com/2011/03/printesa-nakamaru-si-printul-leo-zagami.html

Friday, March 4, 2011

PRINTESA NAKAMARU SI PRINTUL LEO ZAGAMI-DESPRE NOUA ORDINE MONDIALA

Share/Bookmark


Sint prinţesa Kaoru Nakamaru, am călătorit în 186 de ţări şi am întâlnit majoritatea liderilor mondiali, inclusiv regi şi preşedinţi, persoane din familia Rothschild şi Rockefeller şi alţii. Apoi am aflat că ei sunt un guvern din umbră şi am publicat deja 40 de cărţi despre asta.
Motivul pentru care am putut publica aşa ceva este acela că am avut o experienţă spirituală în 1976 cum că viaţa este eternă şi, de asemenea, Creatorul, Dumnezeu este energia iubirii şi a luminii. O parte a acelei lumini şi energii pe care noi oamenii o avem drept conştiinţă… putem spune o minciună altuia, însă nu ne putem spunem spune nouă minciuni.

Această parte este, de fapt, esenţa spiritului şi aceasta este eternă. Fiinţa umană nu moare niciodată, aceasta este încă o experienţă pe care am avut-o. În budism ei o numesc reîncarnare. Deci aceasta înseamnă că vertical suntem cu toţii fiii şi fiicele lui Dumnezeu şi orizontal noi, oamenii, nu murim niciodată, spiritul nostru continuă să existe.

La Universitatea Columbia unde am absolvit, am învăţat patru limbi străine, dar pe multe dintre limbi nu le-am învăţat, ca de pildă acum 3500 de ani am învăţat greaca sau în vremea Cleopatrei ori pe vremea lui Amaterasu, în Japonia. Existenţa spirituală, aceasta poate veni în interiorul meu iar eu pot vorbi în acea limbă, port un dialog în limba aceea.

Pentru a introduce acest concept, chiar recent, pe 23 aprilie, a murit soţul meu, în clipa în care a murit spiritul lui care ieşea din capul acestuia, la spital, ne vedea, pe întreaga familie şi pe medici. L-am întrebat: cum te-ai întors în „lumea cealaltă”?

El a spus: Printr-un tunel, un tub, foarte rapid, cu viteză spiritul lui a ieşit pur şi simplu. Apoi l-am întrebat: Cine a venit să te vadă atunci? El a spus: tatăl meu şi mama mea au venit şi au spus: „Cu un asemenea corp tu chiar te-ai chinuit” şi l-au primit cu bucurie.

De asemenea, pentru fiecare fiinţă umană, avem strămoşul fizic, precum tatăl şi bunicul şi aşa mai departe, dar în acelaşi timp avem şi strămoşi spirituali. Asta înseamnă că prin reîncarnare ai avut o viaţă anterioară şi acel spirit în sine este strămoşul spiritual. Deci l-am întrebat: I-ai cunoscut pe toţi strămoşii tăi spirituali?

Aici, în Japonia, s-a născut ca Sanutahico (?) şi, de asemenea, unul dintre strămoşii săi spirituali este Sanatokmara (?). El a spus: Da, este mult mai bine ca eu să mă duc pe „lumea cealaltă”, pentru ca împreună cu ei să te protejez, pot să văd toate schimbările, acum putem lucra împreună din ceruri mult mai uşor.

Acesta este conceptul reîncarnării, acesta este motivul pentru care nu mi-a fost teamă de nimic. Tot adevărul pe care l-am aflat l-am pus pe hârtie. Am înţeles că a venit acum un domn din Italia şi aş dori să-l întreb ceva ce m-a frământat mult timp.

INTERVIU cu Prinţesa Kaoru Nakamaru a Japoniei şi prinţul Leon Lyon Zagamani din Santa Elia, Italia

Prinţesa: Vedeţi, dacă oamenii ar înţelege că viaţa este eternă şi oamenii nu mor niciodată. Dacă inima ta este complet neagră şi omori alţi oameni şi aşa mai departe, în mod evident se întorc în partea întunecată a iadului.

Am trecut prin experienţa asta, am văzut multe spirite din iad obsedate de alte persoane, am salvat aceste persoane prin a le da energie şi prin scoaterea spiritului şi chiar am putut să le trimit în lumea luminii. Acesta este motivul pentru care chiar Yuho […] este una dintre aceste persoane, din această „Asociaţie a Universului Federal”, ei vin în mod constant să mă protejeze oriunde mă duc în lume.

Aşadar, nu consideraţi că… Am întâlnit oameni precum Rothschild, David Rockefeller şi alţii, dacă ei acţionează… prin document putem vedea că ei încearcă să folosească acea „cale a puterii”, asta înseamnă să controleze lumea prin puterea militară şi prin bani.


Prinţul: Da, ei încearcă să controleze lumea prin intermediul materiei. Iată ce se întâmplă: adevăraţii Illuminati, în tradiţia occidentală, sunt cunoscuţi drept Rosae Crucis, ei au o educaţie spirituală, ei au ştiut întotdeauna despre nemurire.
Contele Cagliostro a fost un membru al familiei mele, cunoscut drept Contele Cagliostro, dar numele acestuia era Giuseppe Balsamo, a fost arestat de către Inchiziţie, a fost ultima victimă a Inchiziţiei la Vatican, pentru că el a descoperit Dreptul Egiptean al Oamenilor şi a descoperit că noi suntem nemuritori şi dacă te alăturai dreptului acestuia, trebuia să spui că spiritul tău este nemuritor, trebuia să accepţi nemurirea.

Deci acest aspect era cunoscut de către Illuminati, de fapt el a primit de la Adam Weishaupt un rol important înainte de Revoluţia Franceză.
Problema este că familiile Rothschild, Rockefeller şi alţii au pierdut legătura cu partea spirituală a Illuminati care era reprezentată de tradiţia Rosae Cruce. Această ruptură a creat o iubire doar pentru partea vizibilă, tangibilă, pentru iluzie. Pentru că, în realitatea, ceea ce vedem aici este iluzia.

Adevărata lume este lumea spirituală, după cum ştiţi. Aşadar, suntem o singură iubire în univers, dacă ne conectăm cu un Illuminati din tradiţia dvs. sau din tradiţia mea, vom descoperi că nu este nicio diversitate. Diversitatea este construită şi promovată de aceşti oameni, pentru că prin folosirea ignoranţei maselor îi pot oprima, pot continua să facă bani, pot continua să-şi promoveze iluzia şi această iluzie este acea bancnotă de 1 dolar care are simbolul Illuminati.

Dar este o iluzie, pentru că, de fapt, ce este o bancnotă de 1 dolar? Este o bucată de hârtie, noi îi dăm acelei bucăţi de hârtie puterea de a fi o bancnotă de 1 dolar. Dar spune acolo „In God we trust” (credem în Dumnezeu), nu credem în Dumnezeu. Chiar şi această bancnotă este bucată de hârtie, este doar o iluzie. Trebuie să spargem această maya, această iluzie şi să ne plasăm deasupra acesteia.

Şi aceasta este ceea ce adevăraţii Illuminati vor să facă pentru proiectul de pace de 1000 de ani, cunoscut ca „Regatul lui Dumnezeu”, vrem să facem publice aceste secrete pe care le-am păstrat în arhivele noastre, în societăţile noastre secrete timp de sute de ani în est şi dvs. spuneţi tuturor că noi, cei din vest, nu suntem diferiţi, cunoaştem aceste adevăruri, precum dvs. le ştiţi în Japonia, precum le ştiu cei din China de mii de ani.

Pur şi simplu nu am vrut să facem publice aceste adevăruri de teamă de a fi persecutaţi, de aceea Illuminati au fost nevoiţi să păstreze secretul, de aceea o persoană precum Giordano Bruno a fost ars pe rug în anul 1600, în Campo dei Fiori. El voia să aducă aceste adevăruri la Vatican şi să îi facă pe cei de la Vatican să admită că îi asupreau pe oameni.

Iar acum Vaticanul şi-a dat seama că asuprirea aceasta nu mai are nicio valoare, pentru că o religie precum islamismul, spre exemplu, cucereşte întreaga Europă. Dacă nu facem public adevărul, oamenii vor fi asupriţi de o altă dogmă, de o altă închisoare.

Şi noi vrem în schimb ca mintea să fie eliberată, ca acea cale a inimii, a iubirii, care este şi ea celebrată în lumea islamică, dar doar în tradiţia sufistică (dervişii), prin Jalāl ad-Dīn Rumi, care a fost celebrat anul trecut la nivel mondial, Jalāl ad-Dīn Rumi spune că suntem în primul rând o comunitate a spiritului.

Trebuie să fim o comunitate a spiritului, dacă devenim o comunitate a materialului şi ne întâlnim doar la Bilderberg, precum Rockefeller, Kissinger şi ceilalţi din Illuminati pentru a decide cum vom asupri masele anul viitor şi cum vom face mai mulţi bani, ce fel de războaie trebuie să facem pentru a vinde mai multe arme.

Dacă vom continua cu acest gen de… nu vom evolua către următorul pas al civilizaţiei, nu vom ajunge la acea pace mondială şi nu vom obţine acele rezultate ale trandafirului care în sfârşit înfloreşte şi acel miros al tradafirului care este de fapt mirosul lui Dumnezeu, este mireasma Creatorului nostru.

Prinţesa: Deci în mod clar le puteţi separa… Illuminati din tabăra bună şi cei din tabăra rea.

Prinţul: Absolut, au fost separaţi demult. Deja din 1782 a început să fie un conflict, pentru că ordinul oficial al lui Adam Weishaupt a fost fondat în 1776, dar până în 1782 s-a iscat scandalul prin care planurile secrete ale părţii întunecate a Illuminati au fost expuse, aşa că lucrurile au început să se schimbe.

Dar, de-a lungul timpului, planul Illuminatilor originali, care au creat francmasoneria, care au creat toate tradiţiile şcolilor secrete pe care le avem în vest, practic, am ajuns într-un punct în care materialismul predomină, lobby-ul, partea care foloseşte aceste lucruri ezoterice şi coduri pentru a-i face pe oameni să creadă. Trebuie să crezi în această cruce, nu contează ce semnifică această cruce, tu trebuie doar să crezi. Dvs. aţi explicat diferenţa dintre orizontal şi vertical.

Trebuie să explicăm că cele patru laturi ale crucii reprezintă elementele, focul, aerul, vântul, apa. Trebuie să le explicăm oamenilor exact ce înseamnă aceste simboluri, pentru ca aceşti oameni să fie eliberaţi din cuştile lor şi pentru a fi conştienţi de ceea ce îi înconjoară, trebuie să explicăm aceste simboluri.

Washington DC este bazat pe geometrie sacră, dar francmasonii sunt cei care au creat şi Illuminati deasupra lor care le-au oferit acele documente secrete, pentru ca ei să alinizieze acest oraş cu ceea ce se află deasupra.

Aceste mistere trebuie descoperite, de aceea în anii următori, printr-un proces global de conştientizare, care se face prin mass-media, prin filme, prin documentare, prin interviuri precum cel de acum, vom încerca să-i facem pe oameni mai conştienţi de adevăr. Adevărul va fi înţeles de către ei în decursul timpului şi este posibilitatea salvării.

Prinţesa: Asta înseamnă că şi în francmasonerie există partea bună şi partea întunecată.

Prinţul: Absolut. Este un război constant.

Prinţesa: Este important că aţi afirmat foarte clar asta.

Prinţul: Spre exemplu, în Italia, în acest moment este un conflict între vechiul rit scoţian şi ordinul masonilor Marele Orient. Chiar dacă sunt cu toţii parte a instituţiei masonice, este un conflict. Pentru că sioniştii s-au infiltrat cu un interes, un corp spiritual care trebuie să rămână drept corpul spiritual al francmasoneriei. Ordinul îi proteajează pe sionişti în această infiltraţie.

Deci există conflicte interne care nu sunt cunoscute de către oameni, oamenii în general atacă ceea ce nu cunosc. Ei spun că toţi Illuminati sunt răi, toţi francmasonii sunt răi, toate aceste instituţii sunt pur şi simplu malefice.

Ei nu pun la socoteală faptul că francmasonii sau alţii dau mii, milioane de euro pentru a-i ajuta pe oameni, sprijinind spitale de copii, instituţii pentru pace mondială, ei nu văd asta, văd doar partea negativă. Din păcate, oamenii au tendinţa de a vedea partea negativă ca dominantă. Ei bine, noi vrem să schimbăm asta.

Prinţesa: Atunci când vicepreşedintele Gore încă era în funcţie, m-a invitat la Washington şi când le-am vorbit despre Illuminati, despre Guvernul ascuns, cel din umbră, ei mi-au făcut cunoştiinţă cu un membru al familiei… James… din familia Gore, şi el a venit şi a spus că este minunat că aţi aflat asta, dar aş vrea să vă arăt preţul.

Pentru că mass-media este controlată total de guvernele ascunse, deci America ar vrea să se întoarcă în vremea lui George Washington (?).

Deci doar tabloidele, ziarele, ei sunt oamenii care încearcă să spună adevărul şi să-ţi facă cunoştiinţă cu o anume persoană, aşa că m-am dus împreună cu el la subsol şi am descoperit planul de reducere a populaţiei planetei poate până la jumătate până în 2012.

Prinţul: Aceasta era o afirmaţie scrisă? Scrisă în piatră…

Prinţesa: Da. Toate aceste boli: SIDA etc. au fost create, ce instituţie le-a creat [era scris acolo – n.tr.], iar populaţia Japoniei este planificat să fie redusă la jumătate. Am văzut documentul şi apoi am început să mă gândesc la existenţa acestor părţi întunecate.

Prinţul: Partea întunecată coexistă cu cea luminoasă, pentru că este ying şi yang. Vedeţi, până vom avea momentul în care această parte întunecată… vedeţi, acum este dezechilibrată situaţia, pentru că partea întunecată domină partea luminoasă. Încetul cu încetul ying forţează yang să fie minoritatea.

Acum trebuie să rebalansăm lucrurile astfel încât să aducem aceste lucruri la un nivel mai mare de conştiinţă, trebuie să ajungem să depăşim conceptele de rău şi bun, trebuie să le arătăm acestor oameni că prin a face doar rău ei distrug posibilitatea apariţiei luminii, astfel încât cultura nu se va putea naşte astfel.

Doar ignoranţa se poate naşte din întuneric. De aceea societatea cade în abisul pornografiei, drogurilor, războaielor şi distrugerii. Aceasta este o parte dintr-un plan demonic, este stabilit de regatul metafizic despre care vorbeam înainte. Vorbeam despre acele entităţi care pot fi exorcizate, totul este născut în această zonă, apoi se reflectă în plan fizic prin acele fiinţe care devin posedate.

Adică acei oameni care vor să elimine miliarde de oameni prin folosirea SIDA, construind-o într-un laborator, mulţumită lui Ronald Reagan, punând virusul în circulaţie şi omorând miliarde de oameni. Poate ei speră să distrugă trei sferturi din Africa, poate să colonizeze Africa pentru resursele ei, au nevoie de diamante, de petrol, pentru asta o fac. Pur şi simplu pentru asta. Este total malefic, este satanic.

Toate acestea au fost prevăzute de Illuminati acum 2000 de ani, pentru Iisus însuşi a fost un Illuminati. Pentru adevăraţii Illuminati, Iisus este privit ca un maestru al tuturor alchimiştilor, ca un înalt preot al sioniştilor, cineva care a văzut şi a creat, mulţumită sacrificiului Lui, o nouă civilizaţie, bazată pe ceea ce Benjamin spunea mai devreme într-un alt interviu pe care îl dădeam:
„vrei să îi tratezi pe alţii la fel cum vrei să fii tu însuţi tratat”, acesta este un lucru foarte important.

Aceasta este adevăratul temei al creştinismului. Creştinismul nu este diferit de budism, de şiitism sau de taoism, este o problemă de a fi echilibrat, deci trebuie să găsim acest echilibru şi cred că acum avem posibilitatea prin care să-i facem pe oameni să înţeleagă şi să eliminăm toată ipocrizia.

Dar până când vom continua cu ipocrizia şi vom continua cu un grup de corporatişti, cu cravată şi costum, lucrând de la 9 la 17:00 şi, în acelaşi timp, vânzând droguri, impingând spre tot felul de războaie şi apoi câştigând premiul Pulitzer sau premiul Nobel pentru pace, mergând la Oslo şi primind un premiu.

Aceasta este ipocrizia civilizaţiei actuale şi de aceea această civilizaţie este sortită eşecului, are un termen de valabiliate expirat pe care eu personal l-am văzut ca fiind 21 decembrie 2012. Deci oricum este sortită expirării.

Prinţesa: Deci ştii despre 21 decembrie 2012.

Prinţul: Absolut.

Prinţesa: Asta este foarte important, iar mass-media nu menţionează deloc asta. Am scris o carte despre asta, poţi să ţi-o trimit, e în engleză.

Prinţul: Dar ei nu vor să menţioneze asta, nu vor să creeze panică în rândul populaţiei. Acum aceasta se va schimba, începând cu noiembrie 2009, vor lansa primul film bazat pe 2012 [înregistrarea video a fost încărcată pe YouTube în iunie 2009 – n.tr.].

Acest film, o producţie hollywoodiană de mare anvergură, este făcut astfel încât oamenii să înceapă să înţeleagă marile schimbări cu care ne vom confrunta. Fireşte, într-o manieră hollywoodiană, dar aceasta pentru a-i face pe oameni să înţeleagă că nu este o glumă.

Putem bineînţeles să marşăm pe ideea de pace, pentru eliminarea sărăciei, pe ceea ce este pozitiv, dar în cele din urmă rămâne Dumnezeu, natura, care vor protesta şi vor curăţa această materie odată pentru totdeauna.

Dumnezeu va face ca vulcanii să erupă, cerul să se deschidă, şi în acel moment noi, ca oameni, nu putem decât să ne punem în mâinile… ca noi suntem o singură energie, ca să putem supravieţui.

Dacă El vrea ca noi să supravieţuim, bine, altfel mergem la următorul nivel, care este un nivel minunat, pentru că murind din acest nivel material… noi suntem prinşi în capcană aici, spiritul nostru este captiv aici, noi trăim într-o închisoare, putem merge mai departe atunci când murim.
Deci eu nu văd moartea ca ceva care îmi îngrădeşte posibilităţile, eu văd asta ca pe o mare întâlnire cu ceva şi mai grozav.

Prinţesa: Bineînţeles, viaţa este eternă. Iar informaţia pe care o primesc este aceea că de vreme ce ne curăţăm inimile, lumina, energia este acolo. De aceea OZN-urile, sunt aproape 1 milion de OZN-uri care ne înconjoară planeta, ele încearcă să le spună oamenilor în caz că se întâmplă aşa ceva.

Prinţul: Eu am spus mereu, aceste OZN-uri, ele sunt numite OZN-uri, dar în realitate ele au existat mereu, obişnuiam să le numim îngeri, demoni, spirite, le regăseşti în toate tradiţiile antice. Ele nu sunt obiecte neidentificate, pentru cineva ca mine, cu tradiţia mea străveche, şi cred că şi tu poţi înţelege asta, aceste entităţi au fost mereu acolo…

Prinţesa: Da.

Prinţul: Eu nu numesc obiecte neidetificate ceea ce mănânc în fiecare zi. De aceea nu le voi mai spune OZN-uri, pentru că e ca şi cum aş numi OZN bucata mea de pâine pe care o mănânc zilnic, deci este o bucată de pâine, la fel şi cu orezul.

Deci ar trebui să învăţăm să spunem că aceste entităţi au fost mereu cu noi, noi trebuie doar să le redescoperim şi să ne dăm seama că au venit în acest moment pentru că 2012 este marea adunare a acestor energii. Deci ele înconjoară planeta cu aceste mari energii, este o federaţie galactică ce se apropie şi este un comandant care se apropie şi aceasta este ceva ce îi va pune pe oameni faţă în faţă cu o realitate care este măreaţă…

Prinţesa: De aceea am realizat o asociaţie care îi cheamă pe oameni, atâta vreme cât ne curăţăm sufletele şi ne trezim din punct de vedere spiritual. Este foarte important, termenul limită este 2012.

Prinţul: Acesta este termenul limită.

Prinţesa: … Apoi o nouă civilizaţie va începe.

Prinţul: După cum spuneam mai devreme, înainte să ne aşezăm la acest interviu, vor trece 7 ani, vor fi 7 planete, precum 7 zile. Acei 7 ani, din 2012 până în 2019, vor fi momentul critic după 25.920 de ani şi acesta va fi nu 2012, ci 2019 când se va manifesta Regatul lui Dumnezeu şi 400 ani de pace… Dacă Dumnezeu vrea, deci sperăm că aşa se va întâmpla.

Prinţesa: Continuăm. Da.

Prinţul: Mi-a făcut plăcere să vă întâlnesc.
de la iulian




  •  


  • [Non-text portions of this message have been removed]




__._,_.___
Recent Activity:
www.gnosa.ro
www.sfat.info
www.impacareapersonala.ro
.

__,_._,___





_,_._,___





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu