Postări populare

marți, 24 mai 2011

Datoriile karmice in numerologie: Afla ce 'povara' duci cu tine din vietile anterioare


Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere
Am fost creati pentru a ne indeplini menirea pe pamant. Ne-a fost dat un trup, legat de ideea de timp material. Ne-a fost daruit un suflet, imaterial, dornic si capabil sa evolueze spre un nivel al constiintei superior. Am fost inzestrati cu anumite calitati. De unele ne-am folosit, pe altele le-am lasat sa se iroseasca. Ne-au fost date anumite defecte. Neimpacandu-le cu ele, ne-am dorit sa fim altceva decat ceea ce suntem. Am facut bine. Am gresit mult si rau. Am gresit fata de noi. Am gresit fata de altii. Uneori involuntar. Alteori intentionat, abatandu-ne prea mult de la scopul nostru existential esential.

Ne-au fost date mai multe sanse pentru a ne indrepta greselile. Trecem prin mai multe vieti pana cand devenim capabili sa invatam lectia care trebuie. Ducem cu noi de-a lungul unei vieti sau a mai multor o datorie karmica/ mai multe datorii karmice. Daca le platim si ne invatam lectia, vom reusi sa ne impacam cu noi insine, ne vom gasi echilibrul si sa scapam de povara datoriilor. Daca nu invatam sa contracaram efectul acestor datorii, vibratia lor karmica ne poate ingreuna cu mult drumul in viata. In viata actuala, datoriile karmice pot bloca tranzitul energiei pozitive. Persoanele care duc cu ele datorii karmice trebuie sa faca un efort concentrat pentru a se elibera de ele. Lasand in urma aceste datorii karmice, isi pot gasi echilibrul interior. Ne suntem datori fericirea asa ca trebuie sa scapam de aceste datorii. Datoriile karmice in numerologie: Afla ce 'povara' duci cu tine din vietile anterioare

Numerologia te poate ajuta sa afli daca ai reusit sau nu sa iti achiti datoria karmica ramasa din vietile anterioare. Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul numerologic (datoriile karmice pot fi identificate spre exemplu in numarul de expresie, in Numarul Destinului, in Numarul Vietii, in Cifra Dorintelor, in ziua nasterii, in diversele cicluri de tranzit care au loc de-a lungul vietii sau in alte numere importante in numerologie). Fiecare din aceste patru numere are propriile caracteristici si propriile dificultati.

Aceste numere pot aparea si ca total al cifrei inimii (totalul vocalelor din numele tau), al cifrei reprezentand drumul in viata (suma dintre luna de nastere, ziua de nastere si anul nastere) sau pot aparea vizibil in ziua de nastere. De la persoana la persoana, in functie de "greutatea" datoriei  acumulate in vietile anterioare, datoria karmica poate fi exprimata diferit sau poate fi vizibila in anumite locuri si puncte din tabelul numerologic. Spre exemplu un numar al destinului 59 indica o datorie karmica 14 (5+9=14), iar un numar al vietii 49 indica, la fel, o datorie karmica 13 (4+9=13). Pentru acele persoane care s-au nascut in zilele de 13, 14, 16 sau 19, datoria karmica este mai mult decat evidenta.

Datoriile karmice pot fi gasite si in numerele 1, 4, 5 sau 7 insa doar daca 4 este obtinut prin reducerea lui 13 (13=1+4) , daca 5 este rezultat din 14 (14=1+4), daca 7 provine din 16 (1+6=7). Cand intr-unul din numerele tale se afla un 10 care este obtinut din 19, 1 poate fi considerat ca un indicator al datoriei karmice (19=10=1+0). Iata care este si semnificatia datoriilor karmice in numerologie:

Datoria karmica 13 - Datoria karmica a celor care au acest numar prezent in tabelul lor numerologic provine din irosirea abilitatilor, a talentelor si a oportunitatilor oferite in vietile anterioare. Este posibil ca datoria karmica actuala sa fie totodata consecinta nefinalizarii in trecut a unor lucruri esentiale. Totodata, sursa datoriei karmice actuale poate fi reprezentata de suferinta provocata in trecut unor persoane care nu o meritau, de impovararea lor morala, de plasarea unor responsabilitati proprii pe umerii altor persoane.

De-a lungul traseului lor existential, aceste persoane vor intampina dificultati in ducerea la capat a unei sarcini. Nimic nu le va fi servit pe tava. Lucrurile pozitive, norocoase nu vor veni de-a gata. Vor trebui sa munceasca mai mult decat ceilalti pentru ele. Vor trebuie sa se zbata mai mult, sa faca exercitii de vointa. Obstacolele vor continua sa apara in viata lor iar si iar pana cand isi vor intelege lectia si vor incerca sa isi “arda” datoria karmica. Sunt prinsi intr-un sablon al greselilor din care cu greu se vor strecura. Sablonul greselilor lor se repeta constant . Vor avea tendinta de a cadea mereu in panza acelorasi greseli.

De multe ori eforturile lor raman nerecompensate. De aceea, risca sa pice in pericolul negativismului si al delasarii. De multe ori renunta sa mai depuna eforturi pornind de la premisa ca oricum sansele lor de izbanda sunt minime, iar eforturile lor neapreciate. Aceste persoane trebuie sa persevereze, sa invete sa se concentreze intr-o directie. Sa-si canalizeze toate energiile si eforturile inspre acea directie. Trebuie sa invete sa nu mai renunte. Succesul si implinirea vor veni prin transformarea energiilor negative in efort, seriozitate, responsabilitate si maturitate, renuntarea la superficialitate si negativism.

Datoria karmica 14 – 14 este o datorie karmica destul de grea care trebuie la randul sau “arsa” pentru a-ti putea gasi echilibrul. De unde provine aceasta datorie? Se poate ca in trecut sa-ti fi castigat libertatea sau anumite drepturi calcand in picioare libertatea sau drepturile altor persoane. Se poate sa fi abuzat de anumite persoane sau sa fi comis nedreptati impotriva lor, sa fi manifestat cruzime si lipsa de mila. Se poate sa fi efectuat anumite activitati, fizice, intelectuale sau de orice alt fel, care, contrar asteptarilor proprii, s-au dovedit a fi autodistructive. Se poate ca prin intermediul acestor activitati negative sa fi pus piedici in evolutia ta spirituala. Se poate sa fi fost prea interesat de satisfacerea placerilor si a simturilor fizice incat ai omis latura spirituala. In numerologie, 14 este considerat a fi numarul experientei.

Persoanele care au aceasta datorie karmica sunt inclinate catre dependente de orice fel, fie ele fizice, fiziologice sau emotionale. Aceste persoane vor intampina probleme in relatiile lor de iubire. Vor avea tendinta de a se agata de partenerul lor de viata. Neprevazutul joaca si el un rol important in invatarea lectiilor. Mereu vor aparea circumstante nedorite, evenimente sau intamplari care le dau existenta peste cap.
In loc sa gaseasca in ele un punct de sprijin, relatiile de iubire vor pune piedici in implinirea visurilor si a obiectivelor proprii. Trebuie sa-ti asumi angajamentul si responsabilitatea pentru a fi implinit in aceasta viata. Trebuie sa incerci sa fii fericit pe cont propriu inainte de a-ti lega fericirea de o alta persoana. Trebuie sa fii flexibil si sa incerci sa te adaptezi imprejurarilor fara a te panica sau destabiliza emotional. Fii exigent cu tine. Mentine stacheta ridicata. Evita sa alegi calea extremelor. Ai incredere si, orice ar fi, nu renunta usor la ceea ce iti doresti cu adevarat. Implinirea poate surveni prin transformarea energiilor negative in flexibilitate, prin moderarea simturilor, prin stabilitate, prin urmarea idealurilor si transpunerea lor in realitate.

Datoria karmica 16 - In vietile tale anterioare, ai trecut peste normele si regulile impuse de altii pentru a fi fericit. In trecut, de dragul vanitatii si al satisfacerii propriului ego, anumite actiuni personale au calcat in picioare orgoliul si mandria altora. I-ai desconsiderat pe ceilalti, considerandu-i inferiori. Te-ai ridicat pe tine in slavi, considerandu-te superior. Actiunile tale au fost supuse greselii. Deciziile tale nu au fost intotdeauna cele mai corecte din punct de vedere moral. Probabil ca in trecut ai supus persoanele dragi pierderii, umilintei, rusinii, dezonoarei. Totodata, datoria karmica a numarului 16 poate proveni si din relatii de iubire neobisnuite sau interzise. In trecut, te-ai angajat in relatii care au provocat multa durere si suferinta celor din jur.

Datoria karmica 16 iti poate da peste cap viata. Vei fi supus de-a lungul vietii mai multor dezamagiri si pierderi, adversitatii, accidentelor sau anumitor tipuri de infrangere. Ascensiunea ta va fi rapida. Caderea (financiara, personala sau fizica) va fi si ea la fel. 16 inseamna si arderea vechiului eu si nasterea unuia nou. Implinirea si echilibrul vor veni prin probitate si integritate, prin acumularea de intelepciune si prudenta provenind prin pierdere si suferinta. Trebuie sa inveti sa accepti voia divina si a umilintei si sa-i tratezi pe ceilalti in mod egal tie.

Datoria karmica 19 - Datoria karmica 19 este strans legata de ideea de putere, independenta, status, rol si forta. Se poate foarte bine ca in vietile anterioare sa fi abuzat de putere. Se poate sa fi actionat in propriul interes fara a-i lua in considerare pe ceilalti. Se poate sa fi ranit (fizic!) pe cineva sau sa fi manifestat violenta psihica impotriva anumitor persoane.
19 ca datorie karmica aduce cu el o lectie importanta de invatat. Trebuie sa intelegi ca lucrurile nu pot fi facute doar pe cont propriu si ca, uneori, lucrurile marete se pot realiza colaborand si increzandu-te in ceilalti. Trebuie sa inveti sa fii mai generos, mai bun, mai sensibil, mai tolerant, sa renunti la tendinta ta de a domina si de a controla. Trebuie sa accepti si sa ai rabdare cu ceilalti. Va trebui ca inveti ca toti (nu numai tu!) suntem parti ale unui intreg universal.

In viata actuala, vei fi pus in situatii ciudate si diverse. Vei fi nevoit sa fii singur, sa iti iei singur apararea pentru ca nimeni nu o va face in locul tau. Va trebui sa vorbesti in numele tau tinand cont si de ceilalti. In viata ta actuala se pot intampla anumite lucruri pe care le poti percepe drept indicii ale lectiei pe care o ai de invatat: uneori, pentru a conduce trebuie sa inveti sa te si supui. Uneori, pentru a avea putere, trebuie sa-i lasi si pe ceilalti sa se bucure de ea. Uneori, pentru a fi totalmente independent, trebuie sa-i lasi si pe cei din jur sa fie independenti. Implinirea va veni prin cooperare si stabilirea unui raport echilibrat intre suficienta si autosuficienta.
Despre Numarul tau Karmic si semnificatia lui poti citi AICI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu